KONYA / EREĞLİ - Halit Kalkan Ortaokulu

Halit Kalkan Ortaokulu

Barbaros Mh. 92732. Sok. No21 Ereğli/KONYA
Vizyon
Öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve üst kuruma hazırlandığı; Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, düşünen, sorgulayan, araştıran; dürüst, erdemli ve mutlu bireyler yetiştiren “örnek bir kurum” olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitim Temel Kanunu hedef ve ilkeleri çerçevesinde, “sağlıklı iletişim kurabilen, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, eleştirel düşünen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, yararlı hobileri olan, estetik beğenileri gelişmiş, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkeleri ile demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan; kendi kültürünü özümsemiş ve farklı kültürlere anlayışlı, insana, topluma ve doğaya saygılı” gençler yetiştirmektir.
DERS BAŞLAMA : 08.30 DERS BİTİŞ : 15.05
DOĞAL GAZ
Ulaşım
BİREYSEL OLARAK HER YARIM SAATTE BELEDİYE HALK OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR